Wat heb ik jou te bieden?

Jij bent hier niet per ongeluk terecht gekomen. Jij bent hier omdat je op zoek bent gegaan naar die ene coach die jou gaat helpen de band met je kind te verbeteren. Een band die om allerlei redenen verstoord kan zijn geraakt. Misschien heb je een huilbaby en kun je alleen nog maar denken aan de 5 minuten die je zo graag even voor jezelf zou willen hebben. Of een peuter die 24/7 al spullen gooiend zijn zin wil doordrijven. Wellicht heb je een kleuter in huis die elke avond bij het eten resoluut haar mond op slot gooit of een groep 3-er die zo ontzettend onzeker is dat hij niet tot leren komt. Het maakt niet uit wat het probleem is, jij zou het zo graag anders willen zien en het lukt je maar niet om je kind te bereiken.

In de loop der tijd ben je onzeker geraakt. Doe ik het wel goed? Kan ik dit wel? Bij elke andere moeder lijkt het allemaal zo makkelijk te gaan, waarom kost het mij dan zoveel moeite? Wat doe ik verkeerd? Intussen heb je al zoveel verschillende dingen geprobeerd en gegoogeld dat je door de bomen het bos niet meer ziet.

Klik de google pagina maar weg want je hebt mij gevonden! Op deze pagina vind je de verschillende mogelijkheden die ik aanbied om nù die (h)echte band met je kind te krijgen.


Werken vanuit de 3 S'en


Spiegelen

Tijdens het Spiegelboodschap traject breng ik jou heel snel tot de kern door het vertalen van de boodschap die jouw kind voor jou heeft. Ik heb een licentie om te mogen werken volgens de PresentChild© methode.

Het korte traject bestaat uit 3 sessies van ongeveer een uur; De intake, de terugkoppeling en het nazorggesprek. 

Mocht tijdens dit laatste gesprek blijken dat er nieuwe vragen zijn komen opborrelen en je wilt hier dieper op ingaan help ik je hier natuurlijk mee verder. Samen maken we dan een plan van aanpak voor deze verdere begeleiding.


Kosten: € 389,- (incl. BTW)


 

Spelen

Uniek bij (H)echt! Het traject Spelenderwijs Verbinden. In dit traject van 6 weken krijg jij tips en handvatten om weer (h)echt in contact te komen met je kind. 

Gedurende het traject werk ik met videobeelden om jou in 1 oogopslag te kunnen laten zien wat er gebeurt in de interactie tussen jou en je kind. 

Zo krijg jij op een positieve manier inzicht in wat er precies speelt en kun je vervolgens aan de gang met de ideeën die ik je meegeef om het contact spelenderwijs te verbeteren. 

Het traject bestaat uit 3 speelsessies met je kind en 3 sessies waarin wij samen de beelden nabespreken. De sessies duren 1 tot 1,5 uur. 

Eventueel is het ook mogelijk de speelsessies zelf op te nemen en deze te mailen, in dat geval zullen de kosten wat minder zijn. Neem vooral contact op voor de mogelijkheden, ik denk graag met je mee!


Kosten: € 968,- (incl. BTW)

 

Samen

Het samen traject is zo uniek dat het nog in de maak is! Misschien heb je wel eens gehoord van de uitspraak "it takes a village to raise a child". En dat klopt, waarom zouden we dit helemaal alleen moeten doen? 

Merk je dat je heel erg de behoefte hebt om te sparren met andere moeders die er hetzelfde in staan als jij? Moeders die ook niet perfect, maar wel puur zijn?

Meld je dan aan bij de facebookgroep van (H)echt! Een community van like minded moeders in de maak, waar je elkaar kunt inspireren en waar ik regelmatig meelees om tips en advies te geven.


Kosten: € 0,- 


Losse sessies

Soms heb je nog behoefte aan wat extra ondersteuning. Dit kan zijn omdat er onderliggende issues naar boven komen na de spiegelboodschap, of omdat je merkt dat er nog blokkades zitten in je proces. 

Het kan ook zijn dat je na de 3 speelsessies nog wat onzeker bent over het hoe nu verder.  

Dat kan allemaal en het mag. Samen bespreken we wat de mogelijkheden zijn en hoeveel sessies jij nog  denkt nodig te hebben.


Kosten per sessie (1 uur): € 80,- (incl. BTW)


Weet je niet zeker welk traject het beste is voor jou? Geen probleem! Neem vrijblijvend contact op voor een gratis kennismakingsgesprek, dan bespreken wij samen wat voor jou het meest passend is.